Menarini

DocUReader 2 Pro

Compacte en snelle urine analyzer voor point-of-care gebruik

De DocUReader 2 Pro van Menarini Diagnostics is een point-of-care (POCT) oplossing voor het analyseren van urine. Dit compacte en gebruiksvriendelijke toestel is speciaal ontworpen voor de chemische analyse en het automatisch aflezen van de LabStrip U11. De DocUReader 2 Pro is een uitstekende keuze voor huisartsenpraktijken, ziekenhuisafdelingen en kleinere laboratoria die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare point-of-care oplossing.

 

Een van de meest opvallende kenmerken van de DocUReader 2 Pro is zijn capaciteit om tot wel 50 tests per uur te analyseren in de normale modus en tot 120 tests per uur in de snelle modus. Deze snelheid maakt het mogelijk voor medisch personeel om snel en efficiënt resultaten te verkrijgen, wat cruciaal is in een dynamische zorgomgeving.

Nauwkeurig en gebruiksvriendelijk

Het instrument is verder zeer nauwkeurigheid, te danken aan de gepatenteerde fotometrische meettechnologie die zeer precieze resultaten levert. De bediening van de DocUReader 2 Pro is intuïtief met een kleurentouchscreen. Door de eenvoudige interface is apparaat gebruiksvriendelijk, zelfs voor personeel dat minder ervaring heeft met dergelijke technologie.

 

Daarnaast biedt de DocUReader 2 Pro integratie met bestaande medische informatiesystemen zoals LIS2 en HL7, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde documentatie en workflow.

ProductvoordelenDocUReader 2 Pro analyzer

Bepalingen

Parameters Analyt
LabStrip U11 Plus Bloed, glucose, soortelijk gewicht, bilirubine, eiwitten, nitrieten, urobilinogeen, leukocyten, ketonen, pH, ascorbinezuur

Meer informatie en downloads

Meer informatie over de Menarini DocUReader 2 Pro vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven