Point-of-care apparatuur

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor point-of-care diagnostiek

Breng de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het laboratoriumtests rechtstreeks naar de patiënt.

 

In een snel veranderende wereld met een stijgende levensverwachting groeit het aantal chronische aandoeningen, wat de druk op de, toch al overbelaste, gezondheidszorgsystemen vergroot. Om dit aan te pakken zijn innovatieve en toegankelijke oplossingen nodig die het comfort voor patiënten combineren met klinische resultaten op hetzelfde niveau als traditionele methoden. Onze point-of-care (POCT) analyzers voldoen aan deze eisen.

 

Ze kunnen niet alleen door laboratoria, maar ook door niet-laboratoriumpersoneel worden gebruikt op locaties buiten het laboratorium, bijvoorbeeld in de directe omgeving van de patiënt, de behandelkamer, de thuiszorgomgeving, bij huisartsen, verloskundigen of zelfs onderweg bijvoorbeeld in ambulances.

 

Laten we samen uw point-of-care locaties optimaal inrichten en verbeteren! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Analyzers voor bloedgas diabetes urine troponine CPR en nog meer... tests

Ontdek al onze point-of-care diagnose producten

Ontdek ons aanbod geavanceerde Point-of-Care (POCT) oplossingen.

Naast levering van de onderstaande producten voor point-of-care diagnostiek zijn wij specialist in onderhoud, validatie en training. 

Advies nodig van één van onze POCT-experts? 

Menarini Linx EVO Analyzer

Menarini

De Menarini Linx EVO is een alles-in-één POC-testinstrument waarmee maar liefst 24 verschillende biochemische en elektrolyten tests uitgevoerd kunnen worden. Dit kan allemaal met één apparaatu door het aanbieden van één enkel monster volbloed, plasma of serum.

Menarini LumiraDx

Menarini

De LumiraDx is een compact, lichtgewicht (1,1 kg) en draagbaar point-of-care instrument, ontworpen voor snel en makkelijk testen van bloed- en neusswab monsters. Dit apparaat kan een breed scala aan tests uitvoeren, waaronder de CRP, D-Dimeer, HbA1c, INR, NT-proBNP, COVID-19, Influenza A/B en het RS-Virus.

LumiraDX bloedanalyzer

Menarini DocUReader 2 Pro

Menarini

De DocUReader 2 Pro is een compacte urine strip analyzer ontworpen voor snelle en nauwkeurige analyses van urine monsters, ideaal voor gebruik in huisartsenpraktijken, ziekenhuisafdelingen en laboratoria. Het apparaat biedt een hoge throughput met opties voor 50 of 120 tests per uur en beschikt over een eenvoudige gebruikersinterface.

Scroll naar boven