Over ons

Alles wat u nodig heeft onder één dak

Totaaloplossingen verzorgen voor de medische sector, dat is waar wij met onze bedrijven naar streven.

De Van Vliet Healthcare Groep bestaat uit een aantal professionele ondernemingen die samen een totaaloplossing leveren voor de medische sector. Onze expertises lopen uiteen van het bouwen van klinieken, leveren van medische gebruiks- en verbruiksartikelen, droogkasten, echo- en point-of-care apparatuur. Onze klanten zijn werkzaam bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, GGD’s, GGZ’s en diverse andere zorginstellingen. Hen volledig ontzorgen en de beste kwaliteit leveren, dat is onze gezamelijke missie. En dat doen wij al vele jaren met succes!

Onze bedrijven zijn gehuisvest in ons gloednieuwe bedrijfspand in Almere. In dit nieuwe pand hebben wij ruimte voor het ontwikkelen van high-end producten en kunnen wij trainingen aanbieden aan onze klanten en relaties.

Uiteraard zijn al onze ondernemingen gecertificeerd en dankzij experts blijven wij op de hoogte van alle relevante wet- en regelgevingen. Om dit te controleren laten wij elk jaar inspecties uitvoeren door externe, onafhankelijke partijen.

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Vliet totaaloplossingen voor medische industrie

Flip Horrée

General Manager Van Vliet Medical
Wij zijn constant op zoek naar verbetering van onze producten en diensten. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe onze producten en diensten geoptimaliseerd kunnen worden werken wij nauw samen met onze klanten.

Wij hebben met deze manier van werken inmiddels in binnen- en buitenland een goede naam opgebouwd en daar zijn wij trots op. 

Wij zijn een nationaal en internationaal georiënteerd bedrijf welke organisatorisch flexibel is en daardoor in staat is om snel en goed in te spelen op uw behoefte. 

Signature

Onze kernwaarden

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig heeft. Wij blijven met u communiceren en spelen op elke vraag in. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Wij doen alles voor een goed resultaat en een tevreden klant!

Betrouwbaar

Onze historie, klantenkring en voltooide projecten geven goed weer hoe ons werk gewaardeerd wordt. Wij werken keihard voor ons betrouwbare imago en wij blijven ons ontwikkelen. Wij doen wat wij u beloven. Al jaren!

Flexible

Op het laatste moment wijzigingen doorvoeren? Snel hulp nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn enorm flexibel en helpen u graag uit de brand. Wij luisteren naar uw wensen en gaan graag samen met u op zoek naar de oplossing. 

De cijfers spreken voor zich

Tevreden klanten
0 +
Projecten afgerond
0 +
Jaren actief
0 +
Scroll naar boven