Multi FT transportkar

Medische trolley voor ziekenhuizen en klinieken veilig transport

De Multi FT transportkar is een multifunctioneel transportsysteem en daardoor toepasbaar voor verschillende doeleinden, zoals in ziekenhuizen, klinieken of andere omgevingen waar veilig transport van hygiënisch schoon materiaal van belang is. Het transportsysteem wordt standaard geleverd met zes uitneembare kunststof lades. Deze lades zijn uiteraard geschikt om in een wasmachine gedesinfecteerd te worden.

Het kunststof bovenblad ligt los op de kar zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd. De vier haken die vervolgens zichtbaar worden kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een waszak of een postzak aan te bevestigen.

Het transportsysteem is voorzien van twee zwenkwielen en heeft een gebruiksvriendelijke handgreep. Tevens beschikt de Multi FT trolley over een aangepaste bodemafronding, speciaal ontwikkeld om contact met de kar tijdens het lopen te voorkomen.

Wilt u materiaal extra veilig vervoeren? Dan is het mogelijk om deksels van plexiglas op de lades te plaatsen waardoor gebruikte of schone materialen veilig en schoon blijven tijdens het transport. 

De vele functies van de Multi FT transportkar

Totaaloplossing

Om de veiligheid van de patiënt te waarborgen is een gedesinfecteerde endoscoop van groot belang. Een veilige manier van transport is nét zo belangrijk als het desinfecteren van een (flexibele) endoscoop. Onze Multi FT transportkar is de manier om medische apparatuur te verplaatsen. Door de handige afmetingen van de transportbak hoeft u de endoscoop niet strak op te rollen.

Eenvoudige reiniging

Onze Multi FT trolley beschikt over een glad oppervlak. Perfect voor eenvoudige reiniging en desinfectie. Ook biedt de bovenkant van de trolley extra werkruimte. Dat biedt voordelen in kleinere ruimtes zoals op de Centrale Sterilisatie Afdeling. 

De transportbak is geoptimaliseerd voor goede reiniging en desinfectie. De transportbakken en de bovenkant zijn hittebestendig tot 93 graden celsius, A0 600-procesniveau volgens de ISO 15883 deel 1.

Wendbaar en stabiel

Met de Multi FT transportkar kiest u voor betrouwbaarheid, gemak én flexibiliteit. De verwijderbare bovenkant maakt dit transportmeubel tot een eenvoudige te reiniging object. En met 6 transportbakken kunt u meerdere endoscopen tegelijk transporteren. Het frame is vervaardigd van roestvrijstaal en een gebruiksvriendelijke handgreep zorgt voor een stevige grip. De Multi FT is uiterst wendbaar en eenvoudig te verplaatsen dankzij vier zwenkwielen uitgerust met remmen voor een verbeterde stabiliteit.

Multi FT voordelen​:

Minder risico

Het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd. Elke lade kan volledig hermetisch afgesloten worden met een deksel.

Optimale bescherming

Waardevolle apparatuur zoals bijvoorbeeld endoscopen kunnen dankzij de Multi FT op een veilige manier getransporteerd worden.

Verbeterde workflow

Het gebruik van de rode en groene smileys op de twin-foil hoezen is gunstig voor de workflow tijdens dagelijks gebruik.

Gebruiksvriendelijk

De Multi FT is ontworpen met bijzonder veel aandacht voor het bedieningsgemak. Omdat wij al jarenlang aanwezig zijn in ziekenhuizen en klinieken weten wij hoe belangrijk dit is.

Duurzaam materiaal

De Multi FT is vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen wat gunstig is voor de levensduur. Ook zijn veel onderdelen zoals bijvoorbeeld de deksels los na te bestellen, zodat niet een volledig nieuwe kar besteld hoeft te worden.

Onderhoudsvriendelijk

Of het nu gaat om het reinigen van de kar na gebruik of het uitvoeren van regulier onderhoud, de Multi FT transportkar biedt een gebruikservaring die zowel efficiënt als gemakkelijk is.

Scroll naar boven