Service & onderhoud van al uw medische apparatuur

Merkonafhankelijk technisch onderhoud van medische apparatuur

In ziekenhuizen, privéklinieken, GGD’s en andere zorginstellingen is het van essentieel belang dat al uw medische apparatuur en technische installaties goed functioneren. Dit is niet alleen wenselijk voor de patiëntveiligheid, maar ook voor de continuïteit van uw klinische proces en ook om te kunnen voldoen aan accreditatie-eisen. Wat als u dit allemaal kunt uitbesteden aan één merkonafhankelijke partner!?

Van Vliet is de ideale partner voor het onderhouden, oplossen van storingen en valideren van al uw medische apparatuur en technische installaties. Onze diensten bieden aanzienlijke klinische, operationele en financiële voordelen en zijn geschikt voor alle instanties binnen de gezondheidssector. Omdat wij ISO en VCA gecertificeerd zijn, bent u altijd verzekerd van het beste onderhoud en advies volgens de laatste normen en standaarden.

 

Met Van Vliet als uw betrouwbare partner in medisch en technisch onderhoud kunt u zich concentreren op uw patiënten en uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Onze specialisaties

Van Vliet ontzorgt uw volledige klinisch proces zowel voor de medische apparatuur, als de technische installaties op gebied van storingen, periodieke controles, keuringen en validatie. Onze specialisaties zijn onder te verdelen in vier categorieën:

Onderhoud en storingen aan medische apparatuur:

o Vaste/gebouw gebonden medische apparatuur
o Mobiele medische apparatuur
o Beeldvormende medische apparatuur

Valideren van apparatuur op basis van accreditatie-eisen:

o Controle brandblusmiddelen
o Controle Legionella beheer
- Risico-inventarisatie en beheersplan;
- Keerkleppen controle
- Bemonstering- en analyse
o Validatie, luchttechnisch
- Luchtbeheersplan
o Validatie, reiniging en sterilisatie.

Onderhoud en storingen aan technische installaties:

o HVAC systemen (koeling, verwarming en relatieve vochtigheid)
o Medische gassen
o Elektrische installaties
o Brandmeld- en inbraakinstallaties
o Elektrische schuifdeuren en automaten
o Toegangscontrole

Advisering op het gebied van verbeterprocessen:

o Optimalisatie van klinische processen
o Energiebesparende maatregelen
o Onafhankelijk advies over aanschaf nieuwe apparatuur

Onafhankelijk

Wij bieden niet wat fabrikanten graag verkopen. Wij zijn gedreven om dat te leveren wat u als zorgverlener, binnen de wet- en regelgeving, nodig heeft.

Storingen verhelpen

Functionteert apparatuur niet goed, dan kost het u éé belletje. Wij repareren en onderhouden namelijk al uw medische apparatuur en installaties!

Samenwerking

Door gebruik te maken van onze schaalgrootte en ervaring kunnen wij op efficiënte wijze uw klinische resultaten optimaliseren.

Scroll naar boven