Realisatie van geclassificeerde ruimtes

Specialist in realisatie en afwerking van geclassificeerde ruimtes

In operatiekamers, cleanrooms en behandelruimtes staat de patiëntveiligheid voorop en daarom is o.a. hygiëne, schoonmaakbaarheid, geluid- en luchtdichtheid van het grootste belang. Het voldoen aan strikte eisen in deze ruimtes vereist specialistisch werk. Bij Van Vliet hebben we dat specialisme in huis en kunnen wij ervoor zorgen dat uw medische ruimte aan alle vereisten voldoet, voor nu en ook in de toekomst. 

 

Van de wandsystemen, vloerafwerking, plafonds, deuren en kozijnen tot en met het maken van inbouwcomponenten zoals PC-kasten, beeldschermnissen en luchtschachten, wij nemen de complete bouw en afwerking van uw medische ruimte voor onze rekening. We zorgen ook voor de betrouwbare aanleg van elektra, water en luchtbehandeling. Kortom, wij zorgen voor een complete aanpak.

 

Bij Van Vliet begrijpen we dat elk project uniek is en aan specifieke wensen en eisen moet voldoen. Daarom brengen we voorafgaand aan de uitvoering van het project uw klantwensen en -eisen zorgvuldig in kaart. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het project binnen het gestelde budget en de geplande planning gerealiseerd wordt.

 

Met onze expertise en nauwkeurige afstemming met u als klant, streven we ernaar om van uw medische ruimte een veilige en hoogwaardige omgeving voor patiëntenzorg te maken. Van Vliet staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid.

Onze expertises

Van Vliet Construction en Van Vliet Projects zijn experts in het realiseren en afwerken van nieuwe medische ruimtes. Daarnaast doen wij bouwkundig onderhoud aan bestaande ruimtes. Hieronder meer informatie over onze expertises. 

Realiseren en afwerken van nieuwe ruimtes

Of het nu gaat om een complete bouw en installatie of de productie van een enkel component, wij hebben de expertise in huis om van uw operatiekamer, cleanroom of behandelkamers een veilige en hygiënische omgeving te maken conform alle normeringen. 

Bij Van Vliet weten we dat de kwaliteit van materialen van essentieel belang is. Daarom passen wij alleen materialen toe die geoptimaliseerd zijn voor o.a. akoestisch comfort, eenvoudige reiniging en weerstand tegen vocht en bacteriën. Met onze specialisatie in antibacteriële materialen, zoals HPL (High Pressure Laminate) plaatmateriaal en hoogwaardige akoestische plafondpanelen, zorgen wij voor een optimale omgeving die voldoet aan de strengste hygiënenormen.

Onze aanpak is gericht op het creëren van een geclassificeerde ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met oog voor detail en een focus op design, zorgen wij ervoor dat uw medische ruimte een professionele uitstraling heeft die vertrouwen en comfort biedt aan patiënten en medisch personeel.

Bouw een gekwalificeerde medische ruimtes in kliniek
gekwalificeerde medische ruimtes met antistatische/elektrisch geleidende vloer
gekwalificeerde medische ruimtes met luchtbehandeling

Bouwkundig onderhoud aan bestaande ruimtes

We begrijpen dat het onderhouden en updaten van bestaande medische ruimtes, zoals cleanrooms, operatiekamers en behandelkamers, ook essentieel is om de optimale werking en veiligheid te waarborgen.

 

Onze ervaren vakmensen zijn getraind in het identificeren van mogelijke vernieuwingen in bestaande ruimtes. We kunnen periodiek bouwtechnisch onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw medische ruimte altijd voldoet aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen. Maar ook wanneer u met spoed hulp nodig heeft door bijvoorbeeld uitvallen van licht en elektra, waterschade, of het simpelweg vervangen van luchtfilters, staan wij voor u klaar. 

 

Daarnaast begrijpen we dat de behoeften en technologieën in de medische sector voortdurend evolueren. Als u wilt profiteren van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, kunnen we ook upgrades en renovaties doorvoeren aan uw bestaande medisch geclassificeerde ruimtes. 

Onze projecten

Van complete transformaties van een kantoorpand naar een moderne kliniek of installatie van een nieuw luchtbehandelingskast, wij hebben de specialistische kennis in huis. Bekijk hieronder een aantal van de door ons uitgevoerde opdrachten. 

Oogkliniek Den Haag

Oogkliniek Den Haag opende op 1 juli 2023 haar ultramoderne deuren in de strategisch gelegen Haagsche Hub. Met ruim 40.000 jaarlijkse patiënten biedt de kliniek geoptimaliseerde ruimtes voor oogheelkunde. Van Vliet Construction en Van Vliet Projects waren betrokken bij de ingrijpende renovatie.

Prescan

Het aantal cliënten van Prescan is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dat was de reden voor een totale transformatie voor de kliniek, waarbij Van Vliet Projects verantwoordelijk was voor de de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Scroll naar boven