Hammerlit

Medische logistieke oplossingen, zoals waswagens, verbandwagens, afvalwagens etc

Hammerlit Gmbh is een Duitse fabrikant gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van medisch logistieke systemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hammerlit begrijpt de complexiteit van logistieke processen in ziekenhuizen en streeft ernaar om hoogwaardige en functionele oplossingen te bieden. Hun wagens zijn ontworpen met oog voor detail, gebruiksgemak en naleving van de hygiëne- en veiligheidsnormen in de gezondheidszorgsector. 
Van Vliet Medical Products is in staat uw complete afdeling in te richten met kwalitatief hoogwaardige en veilige transportsystemen. Alles conform de laatste normeringen op het gebied van ARBO, hygiëne en veiligheid.

Specialistische productrange:

– RVS linnen verzamelaars
– RVS afvalverzamelaars
– RVS afvalbakken
– RVS etagewagens
– RVS kledingrekken
– RVS OK meubilair
– RVS instrumententafels
– RVS overzettafels
– PME-Serie RVS behandelwagens
– PME-Serie RVS verbandwagens
– PX-Serie behandelwagens
– PX-Serie verbandwagens
– PX-Serie medicijnwagens
– PX-Serie anesthesiewagens
– PX-Serie chirurgiewagens
– PX-Serie hygïenecenter
– Lifeline-Serie reanimatiewagens
– RVS kastwagens
– RVS kar in kar wagens
– RVS stellingen

Onze samenwerking

Vanwege de jarenlange samenwerking zijn wij uitstekend in staat om u van gedegen advies te voorzien het gebied van medisch intern transport en logistiek. U kunt bij ons terecht voor de totaalinrichting van uw verpleegafdeling, wasserij, linnenkamer (steriele) magazijnen en operatiekamers.

De samenwerking  kenmerkt zich verder in eerlijkheid, transparantie, een marktconforme prijs/kwaliteit verhouding en snelle reactietijden. Alle producten  kunnen op maat worden gemaakt en Van Vliet Medical Products verzorgt graag voor u een zichtzending of demonstratie. Test onze kennis en nodig ons uit!

 

Meer weten?

https://www.hammerlit.de/

https://www.hammerlit.de/online-shop

 

Scroll naar boven