Andaza

Druk- en compressieverbanden voor van punctiewonden

Andanza International is een vooraanstaand Duits fabrikant van druk- en compressieverbanden geschikt voor de behandeling van punctiewonden. 

Van Vliet Medical Products distribueert exclusief in Nederland het Premofix verband; een zeer effectief compressieverband voor de behandeling van punctiewonden na katheterisatie of Angiografie via de lies (Premofix Femoralis), pols (Premofix Radialis) of bovenarm (Premofix Brachialis). 

Daarnaast distribueren wij de Andanza ICD en Pacemaker Set; een speciale Thorax compressie set die ingezet wordt na het inbrengen van ICD’s en Pacemakers.

 

Specialistische productrange:

– Druk- en compressieverband na hartkatheterisatie

– Druk- en compressieverband na Angiografie

– Druk- en compressieverband na punctie van de Femoralis, Radialis en Brachialis

– Wondverzorging van puncties na hartkatheterisatie en Angiografie

– Wond sluit lijm systeem van puncties na hartkatheterisatie en Angiografie

– Thorax compressie Set na inbreng van Pacemaker en ICD

Onze samenwerking

Andanza International maakt gebruik van de nieuwste productietechnieken conform de DIN EN ISO 13485 en DIN EN ISO 9001 normeringen. Kwaliteit, veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel en op dit vlak onderscheiden de producten van Andanza zich t.o.v. alle conventionele producten in de markt. Maak kennis met de innovaties op gebied van druk- en compressieverband en test onze mogelijkheden. Van Vliet Medical Products verzorgt graag geheel vrijblijvend een productdemonstratie op uw afdeling!

 

Meer weten?

www.andanza.de
www.andanza.de/produkte/angiographie-kardiologie

Scroll naar boven