Siemens Healthineers

Acuson Redwood echografie systeem

Een allround krachtig echografiesysteem

Het ACUSON Redwood van Siemens Healthineers is een high-end, kosteneffectief echografiesysteem dat gedetailleerde beeldkwaliteit, geavanceerde technologieën en verbeterde efficiëntie combineert. Dit systeem maakt gebruik van AI-aangedreven hulpmiddelen, zoals eSie Measure, eSie OB en eSie Left Heart, om handmatige taken te verminderen en de scantijd te verkorten, zodat zorgverleners zich kunnen richten op de behoeften van de patiënt.

 

Dit veelzijdige echoapparaat wordt gebruikt door diverse afdelingen in ziekenhuizen, waaronder radiologie, cardiologie, verloskunde en gynaecologie. Het is geschikt voor klinische beeldvorming van verschillende lichaamsdelen, waaronder de buik, borst, testikels, schildklier, hart, bloedvaten, baarmoeder en musculoskeletale structuren. Door zijn goede manoeuvreerbaarheid en multi-inzetbaarheid kan de Redwood eenvoudig uitgewisseld worden tussen afdelingen en dat maakt het systeem zeer kosten-effectief.

Functionaliteiten uitgelicht

Coherent Image Formation (CIF)

Door zowel fase- als amplitude-informatie van de geluidsgolf te gebruiken om een beeld te vormen, zorgt de ACUSON Redwood voor enorm hoge resolutie, in combinatie met een zeer hoge framerate, vergeleken met de huidige conventionele systemen.

Single Crystal transducers

Piëzo-elektrisch materiaal vormt de kern van elke transducer. Het Single Crystal ontwerp biedt verbeterde gevoeligheid en bandbreedte bij abdominale en cardiale transducers. Bredere bandbreedtes zorgen voor betere harmonische beeldvorming, axiale resolutie en grotere gevoeligheid, waardoor u een diepere penetratie en helderdere beeldvorming krijgt.

UltraArt voor grotere gevoeligheid en quad-weergave

Met UltraArt Universal Image Processing van Siemens Healthineers kan de gebruiker zijn beeldvoorkeuren eenvoudig selecteren en met één druk op de knop zichtbaar maken op het touchscreen quad-display. Zo is het kinderlijk eenvoudig om de gegenereerde beelden volledig naar wens aan te passen.

ProductvoordelenAcuson Redwoodechografiesysteem

redwood echografie systeem

Meer informatie en downloads

Meer informatie over het Acuson Redwood echografiesysteem van Siemens Healthineers vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven