Siemens Healthineers

Acuson P500 draagbaar echo apparaat

Draagbaar echografiesysteem voor acute en accurate diagnose overal en altijd

De Siemens Healthineers ACUSON P500 is een draagbaar echografiesysteem in laptopformaat met ingebouwde accu. Dit echo apparaat is speciaal ontworpen voor eerstelijns zorg, zoals huisartspraktijken, fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, verloskundigen, spoedeisende hulp en clubartsen bij professionele sportclubs. Het kan ook eenvoudig door specialisten direct aan het bed van de patiënt worden gebruikt, bijvoorbeeld door het apparaat op een smart trolley te plaatsen. Daarmee wordt de P500 nog eenvoudiger te verplaatsen.

Behoud van de regie binnen de eerstelijns diagnostiek

Met zijn eenvoudige bediening, uitstekende beeldkwaliteit en nieuwste scantechnieken, biedt dit compacte systeem alle functionaliteiten die u verwacht van een volwaardig echotoestel. De ACUSON P500 stelt eerstelijns zorgverleners in staat om echografie zelf uit te voeren en te interpreteren, wat onnodige verwijzingen naar tweedelijns zorg kan verminderen en patiënten direct gerust kan stellen.

Geavanceerde beeldvormingstechnologie

De geavanceerde beeldvormingstechnologie van de ACUSON P500 maakt betrouwbare en snelle beeldvorming mogelijk. Zo biedt het gestandaardiseerde beelden van hoge kwaliteit met meer diepte, een duidelijkere grensdefinitie en meer contrastresolutie. Door de Auto Flash Artifact Suppression worden bewegingsartefacten en color flash artefacten geëlimineerd. Het systeem biedt daarnaast een groot aantal innovatieve toepassingen, waarmee op basis van geautomatiseerde protocollen en semi-automatische workflow diagnostische onderzoeken gestandaardiseerd uitgevoerd kunnen worden.

ProductvoordelenAcuson P500echografiesysteem

ACUSON P500 echografie systeem

Meer informatie en downloads

Meer informatie over het Acuson P500 echografiesysteem van Siemens Healthineers vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven