Siemens Healthineers

Acuson Maple

Echografiesysteem voor veelzijdig gebruik

De ACUSON Maple, het nieuwste echografiesysteem van Siemens Healthineers in de ACUSON-familie, combineert lichtheid en wendbaarheid met intuïtieve bediening. Deze nieuwe echografie apparatuur van Siemens Healthineers wordt aangedreven door bewezen ACUSON-technologie. Het systeem bezit een breed scala aan mogelijkheden en features en is daardoor inzetbaar bij diverse zorgleveranciers of klinische afdelingen, waaronder verloskunde, gynaecologie, cardiologie, pediatrie, neonatologie en urologie.

 

Verschillende klinische toepassingen

Met 15 verschillende transducers, AI-ondersteuning en geavanceerde functies genereert de ACUSON Maple betrouwbare beelden/signalen voor verschillende klinische toepassingen. Het echografiesysteem is voorbereid op vrijwel elke patiënt, ongeacht fysieke kenmerken of aandoeningen. Het intuïtieve ontwerp minimaliseert de behoefte aan handmatige optimalisatie, waardoor de interactie met het systeem wordt verminderd. Desondanks levert het systeem beelden van hoge kwaliteit met uitstekende penetratie en resolutie, wat de bruikbaarheid vereenvoudigt en met name nuttig is voor artsen met minder echografische training.

 

Geavanceerde functies

De geavanceerde functies en door AI aangedreven tools verminderen het aantal repeterende handelingen van de gebruiker. Deze functies maken het systeem uitermate efficiënt en zorgen voor verbeteringen in workflow en productiviteit. Het leidt tevens tot meer consistentie bij handmatige handelingen zoals metingen, annotaties en lichaamsmarkeringen. Dit alles wordt bereikt zonder concessies te doen aan de beste beeldkwaliteit in zijn klasse, wat essentieel is voor een betrouwbare diagnose.

ProductvoordelenAcuson Mapleechografiesysteem

Siemens Healthineers echo systeem

Onze klanten

ACUSON Maple echo
Verloskundepraktijk Klein & Puur

Sinds de oprichting van hun verloskundepraktijk vertrouwen de verloskundigen van Klein & Puur voor deze medische controles op echoapparatuur. Lees hier wat de voordelen zijn van het gebruik van echografie in de verloskundepraktijk. 

Huisartsenpraktijk Swifterbant

De mogelijkheid om echografisch onderzoek in de huisartsenpraktijk Swifterbant uit te voeren heeft daarom aanzienlijke voordelen voor de patiënten. Lees welke dat zijn. 

Meer informatie en downloads

Meer informatie over het Acuson Maple echografiesysteem van Siemens Healthineers vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven