Siemens Healthineers

Acuson Juniper echografie systeem

Klein van buiten, groots in techniek, minimale investering

De ACUSON Juniper van Siemens Healthineers is één van de kleinste ultrasoundsystemen in zijn klasse. Dit allround echografiesysteem is qua formaat kleiner en lichter dan vergelijkbare systemen van andere leveranciers. Het heeft daardoor een kleine ‘footprint’ en is zeer eenvoudig te manoeuvreren. Battery Support draagt hieraan bij; de ACUSON Juniper kan tot 75 minuten volledig unplugged opereren. De kar is gemakkelijk te draaien en de beeldschermen kunnen eenvoudig worden afgesteld afhankelijk van de plaats van de patiënt. Ook het intuïtieve bedieningspaneel kan eenvoudig worden aangepast qua hoogte, hoek en toetsen.

Elk type patiënt

Tegelijkertijd biedt de ACUSON Juniper krachtige mogelijkheden om vrijwel alle soorten onderzoeken uit te voeren op elk type patiënt, ongeacht gewicht, grootte of conditie. Omdat het echografiesysteem 21 verschillende transducers ondersteunt, biedt het een breed scala aan klinische toepassingen zoals abdomen, echocardiografie, gynaecologie, obstetrie, spoedeisende hulp en nog veel meer. De uitwisselbaarheid van dit systeem is van grote waarde voor een zorginstelling waarbij meerdere afdelingen van echografie gebruikmaken. Het beheer op het complete ‘echopark’ wordt vele malen efficiënter wanneer al deze afdelingen gebruik maken van hetzelfde platform.

De ACUSON Juniper biedt consistentie en reproduceerbaarheid voor uw klinische omgeving door de gebruiker te begeleiden tijdens het onderzoek. Een techniek zoals eSieImage Optimization zorgt bijvoorbeeld voor een volledig geautomatiseerde beeldoptimalisatie, waardoor de gebruiker zich volledig kan richten op de patiënt en de diagnose.

ProductvoordelenAcuson Juniperechografiesysteem

Juniper ecosysteem

Onze klanten

Huisartsenpraktijk Swifterbant

De mogelijkheid om echografisch onderzoek in de huisartsenpraktijk Swifterbant uit te voeren heeft daarom aanzienlijke voordelen voor de patiënten. Lees welke dat zijn. 

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vanaf februari 2024 worden 17 nieuwe ACUSON Sequoia echografiesystemen van Siemens Healthineers gefaseerd in gebruik genomen op de afdeling Beeldvormende Technieken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Meer informatie en downloads

Meer informatie over het Acuson Juniper echografiesysteem van Siemens Healthineers vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven