Echografie systemen

Breed scala aan high-end echografie systemen

Gebruikers van echografie systemen worden geconfronteerd met een patiëntenpopulatie die steeds moeilijker te scannen is. In Nederland bijvoorbeeld hebben steeds meer mensen overgewicht. Echografie ondervindt hier problemen van, omdat patiënten met een hoog BMI moeilijk te scannen zijn. De nieuwste echografie apparatuur moet rekening houden met deze uitdagingen. Om aan deze uitdagingen te voldoen, biedt Van Vliet Diagnostics een uitgebreid assortiment hoogwaardige echografiesystemen die geschikt zijn om alle typen radiologische echografie onderzoeken op hoog niveau te kunnen uitvoeren.

Echografiesystemen zijn technisch complexe producten. Door de geavanceerde technologie kan het voor gebruikers soms lastig maken om tijdens een onderzoek nauwkeurige en consistente metingen te genereren. Onderzoeken hebben aangetoond dat er aanzienlijke variabiliteit kan zijn tussen verschillende waarnemers en zelfs bij dezelfde waarnemer, wat de standaardisatie van zorg bemoeilijkt.

Siemens Healthineers echografiesystemen bieden ongeëvenaarde beeldkwaliteit en geavanceerde functionaliteit voor een breed scala aan klinische toepassingen, waarmee consistente resultaten behaald worden en uw vertrouwen in de gestelde diagnoses wordt vergroot.


Strategisch partner van Siemens Healthineers

Als strategische partner van Siemens Healthineers bieden wij de meest geavanceerde echografie apparatuur en technologieën. Dankzij korte lijnen, snelheid en wendbaarheid kunnen wij snel reageren op uw vraag. Naast het leveren van de echo apparatuur kunnen wij tevens het onderhoud, de jaarlijkse validatie en training (ook op locatie) verzorgen. Onze klanten compleet ontzorgen, dat is onze missie!

Onze echo apparatuur:
P500 Maple Juniper Redwood Sequoia

Ontdek al echografie systemen

Ontdek ons ruime aanbod geavanceerde echografie systemen van Siemens Healthineers, die gebruikt kunnen worden voor vele soorten toepassingen. Van compacte, mobiele echografie apparatuur tot krachtige systemen met geavanceerde beeldvorming. Van Vliet Diagnostics levert het direct uit voorraad. 

 

Naast levering van de onderstaande echografiesystemen zijn wij specialist in onderhoud, validatie en training. 

Advies nodig van één van onze ultrasound experts? 

Direct naar:
  Add a header to begin generating the table of contents
  ACUSON P500 echografie systeem

  ACUSON P500 echografie systeem

  Siemens Healthineers

  De ACUSON P500 is een draagbaar echografiesysteem in laptopformaat voor eerstelijns zorg en specialisten. Het systeem biedt uitstekende beeldkwaliteit en de nieuwste scantechnologieën, waardoor snelle en accurate diagnoses mogelijk zijn. Hierdoor kunnen patiënten ofwel snel gerustgesteld worden of gericht doorverwezen kunnen worden. Het apparaat is robuust gebouwd, heeft een 15 inch touchscreen display en is eenvoudig te bedienen.

  ACUSON Maple echografie systeem

  Siemens Healthineers

  De ACUSON Maple is het nieuwste echografiesysteem uit de ACUSON-familie van Siemens Healthineers. Dit lichtgewicht en wendbare echografiesysteem met intuïtieve bediening wordt aangedreven door de bewezen ACUSON-technologie. De ACUSON Maple ondersteunt een groot aantal transducers en biedt intelligente AI-oplossingen waardoor nog efficiënter en betere diagnoses kunnen worden gesteld, ook door gebruikers met beperkte echografische training.

  ACUSON Maple echo apparaat
  ACUSON Juniper Echo apparatuur

  ACUSON Juniper echografie systeem

  Siemens Healthineers

  De ACUSON Juniper is een compact en lichtgewicht echografiesysteem dat uitblinkt in wendbaarheid en comfort voor alle gebruikers. Ondanks zijn geringe omvang biedt het systeem krachtige mogelijkheden voor diverse diagnoses bij patiënten van alle soorten en maten. Dankzij zijn geavanceerde en consistente beeldvorming is het geschikt voor verschillende afdelingen, waaronder radiologie, urologie en gynaecologie.

  ACUSON Redwood echografie systeem

  Siemens Healthineers

  Siemens Healthineers ACUSON Redwood echografiesysteem is een geavanceerd en veelzijdig apparaat dat gedetailleerde beeldkwaliteit, geavanceerde AI-ondersteuning en efficiëntie combineert. Met kenmerken zoals Coherent Image Formation (CIF), Single Crystal transducers en UltraArt Universal Image Processing, biedt het systeem een indrukwekkende beeldkwaliteit en workflow-optimalisatie. Dit systeem maakt gebruik van AI om repetitieve taken te verminderen, waardoor zorgverleners zich kunnen concentreren op de patiënt en de diagnose.

  redwood AI echografiesysteem
  Sequoia Select echografie systeem

  ACUSON Sequoia Select & Sequoia Crown

  Siemens Healthineers

  De Siemens Healthineers ACUSON Sequoia is een geavanceerd echografiesysteem ontworpen voor verbeterde diagnostiek. Het is gebruiksvriendelijk en gericht op het verminderen van variabiliteit tijdens echografisch onderzoek. Met AI-ondersteunde tools zoals eSieCals, eSieOB en eSie VVI kunnen handmatige taken worden verminderd, wat de scantijd verkort en zorgverleners in staat stelt zich op de patiënt te concentreren. De Sequoia is verkrijgbaar in twee versies: de Select en de Crown, waarbij de Crown standaard extra functies biedt, terwijl de Select schaalbaar is om functionaliteiten uit te breiden op basis van behoeften.

  Onze klanten

  Huisartsenpraktijk Swifterbant

  De mogelijkheid om echografisch onderzoek in de huisartsenpraktijk Swifterbant uit te voeren heeft daarom aanzienlijke voordelen voor de patiënten. Lees welke dat zijn. 

  Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Vanaf februari 2024 worden 17 nieuwe ACUSON Sequoia echografiesystemen van Siemens Healthineers gefaseerd in gebruik genomen op de afdeling Beeldvormende Technieken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

  Scroll naar boven