Van Vliet Medical Products neemt medische webshop Viper Medical over

Almere, 4 september 2023 – Van Vliet Medical Products, een toonaangevende groothandel in medische benodigdheden, heeft op 1 september 2023 dé webshop voor medische hulpmiddelen, Viper Medical, succesvol overgenomen. Voor Van Vliet Medical Products geldt deze strategische overname als een waardevolle uitbreiding van het bestaande productportfolio en een mogelijkheid om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel via de traditionele kanalen als online.

 

Beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en delen dezelfde kernwaarden, namelijk het leveren van hoogwaardige medische producten en een uitmuntende, hands-on klantenservice. Dankzij deze overname kan Van Vliet Medical Products haar leidende positie in de medische industrie verder versterken en uitbreiden.

 

Bas Buuron, Directeur van Van Vliet Medical Products, benadrukt de betekenis van deze mijlpaal: “Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor Van Vliet Medical Products. Het stelt ons in staat om onze online aanwezigheid en dienstverlening aanzienlijk uit te breiden. Deze overname vormt een naadloze aanvulling op ons bestaande assortiment. Naast onze vertrouwde kanalen zijn we nu ook uitgerust om onze klanten snel en efficiënt online te bedienen. Bovendien blijven we natuurlijk bereikbaar voor allerlei klantvragen en kunnen zij blijven vertrouwen op ons deskundige en onafhankelijke advies.”

 

Tom Sannes, CEO van Viper Medical, deelt zijn enthousiasme over deze overname: “We zijn verheugd over deze overname. Nu kan Viper Medical doorgroeien naar het volgende niveau: Dé medische webshop van Nederland. We hebben de laatste jaren aanzienlijk geïnvesteerd in de webshop, waardoor deze nu klaar is voor de toekomst. Onze kracht ligt in snelle leveringen en het aanbieden van kwaliteitsproducten met de best mogelijke service. Aangezien Van Vliet Medical Products deze kernwaarden deelt, ben ik vol vertrouwen over de toekomst van de Viper Medical webshop.”

 

 

—————————————————————-

 

Over Van Vliet Medical Products

Van Vliet Medical Products is dé vertrouwde partner en onafhankelijk leverancier van medische producten en ziekenhuisbenodigdheden. Van verpleegkundige artikelen tot medisch meubilair, en van zeepdispensers tot otoscopen en van OK-tafels tot katheters – het aanbod is veelzijdig en altijd op maat. Naast deze producten, levert Van Vliet Medical Products een divers aanbod van diensten, variërend van gecertificeerd onderhoud tot montage. Onze toewijding ligt in het vereenvoudigen van het inkoopproces voor medisch inkopers, assortiment coördinatoren, zorgmanagers of afdelingshoofden in de zorgsector en het waarborgen van snelle en betrouwbare leveringen van hoogwaardige medische verbruiks- en gebruiksartikelen.
Meer informatie over Van Vliet Medical Products vindt u op https://vanvliethealthcare.nl/expertises/medische-groothandel-voor-ziekenhuizen-en-kliniek/

 

Over Viper Medical
Viper Medical is een webwinkel in medische producten gevestigd in Groningen. Sinds 1 April 2011 leveren zij online medische hulpmiddelen en verbruiksartikelen aan ziekenhuizen, facilitaire bedrijven, instellingen en apothekers in de Benelux. Tevens is een deel van hun assortiment ook beschikbaar voor particulieren. Viper Medical is altijd compleet en vernieuwend doordat de webwinkel steeds wordt uitgebreid met nieuwe medische artikelen. Wanneer een product mist, gaan zij op zoek naar hetzelfde of een vergelijkend product.

Producten zoals: Bescherming & Infectiepreventie, Stethoscopen, Bloeddruk & Glucosemeters, Medisch meubilair, Beauty, Sport & Massage en nog veel meer producten zorgen voor een uitgebreid assortiment met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Meer informatie over Viper Medical vindt u op https://www.vipermedical.nl

Scroll naar boven