Nu in ons assortiment: De luchtzuiveringsinstallatie van Virobuster

Nieuw bij Van Vliet Medical: de Virobuster. In samenwerking met de Universiteit Twente heeft het Duitse Virobuster International GmbH technologie ontwikkeld om met behulp van UV de lucht in een ruimte te kunnen steriliseren. Alle virussen, bacteriën en schimmels worden dankzij de Virobuster gedood waardoor de veiligheid van in de ruimte aanwezige personen gewaarborgd wordt. De luchtzuiveringsinstallatie is jarenlang getest in binnen- en buitenland en wordt inmiddels in veel ziekenhuizen, kantoren, klinieken en hotels gebruikt.

“Geen filters, geen ozon, geen chemicaliën, geen geur én onschadelijk voor mens en dier”

Al jaren een betrouwbare oplossing

De Virobuster-technologie is ontwikkeld voor de medische wereld, maar is ook een bewezen en veilige oplossing voor de food industrie, in showrooms en klaslokalen.

De Virobuster onder de loep

Samen met virologen, doctoren en professoren uit Nederland en Duitsland biedt Virobuster u een (door het Fraunhofer-Gesellschaft Institut) bewezen gepatenteerde luchtsterilisatie technologie. Deze technologie is toepasbaar en zeer effectief in diverse (overheids)gebouwen, kantoorruimtes, ontvangstruimtes maar kan bijvoorbeeld ook een oplossing zijn voor het openbaar vervoer.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de Virobuster? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven