De Medifa 8000 Hybrid: Duits en degelijk

Al sinds jaar en dag werken Van Vliet en Medifa samen om ziekenhuizen en klinieken te voorzien van o.a. oerdegelijke operatietafels. En niet onbelangrijk, Medifa en Van Vliet delen veel van dezelfde kernwaarden: innovatief, goede kwaliteit en het bieden van een uitstekende service. Onze Duitse partner is over de hele wereld actief én succesvol. Het product- en serviceportfolio omvat het complete assortiment modulaire wand-, deur- en plafondsystemen, mobiele operatietafels, accessoires, operatielampen en onderzoeksstoelen voor gynaecologie, urologie en proctologie. In deze blog zoomen wij in op de operatietafel: de Medifa 8000 Hybrid.

Gemakkelijk te combineren
De Medifa 8000 Hybrid combineert de beproefde voordelen van de Medifa 8000 met diverse innovatieve functies om het toepassingsgebied uit te breiden. Zo is dit model de eerste mobiele beeldvormingstafel op de markt die handmatige vrij zwevende en elektrische beweging van het tafelblad combineert. De afmetingen van de tafel zijn longitudinaal tot 900 mm en transversaal tot 200 mm.

 

Gemakkelijk uit te breiden

De operatietafel is uitgerust met een interface volgens de SDC-standaard, die verschillende toekomstgerichte communicatiemogelijkheden met andere medische apparatuur en/of OK-integratiesystemen mogelijk maakt. Daarnaast biedt de Medifa 8000 Hybrid u de mogelijkheid om mobiele hybride operatiekamers te creëren in combinatie met een mobiel beeldvormingsapparaat (C-arm, O-arm, CT-scanner).

 

Verschillende voordelen

Bij de ontwikkeling van deze operatietafel is aan alles gedacht. Zo is de tafel onder ander uitgerust met de nieuwste carbon-technologie ter vermindering van de stralingsbelasting. Maar er zijn meer voordelen. De operatietafel geeft u meer flexibiliteit, een betere patiëntenzorg en aanzienlijke kostenefficiëntie. Laat u inspireren en kom meer te weten over de technische voordelen van deze oerdegelijke en duurzame operatietafel. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van mobiele en hybride operatiekamers!

 

Meer informatie over de samenwerking tussen Van Vliet Medical Products en Medifa. 

Scroll naar boven